Uitleg dekken op RCCL met foto’s deel 1

Dek 1: daar mochten wij niet komen alleen als we van het schip af moesten om aan land te gaan in een Port. Of naar de dokter moest, maar verder is dat het terrein van het personeel.

Dek 2: daar ligt de ice rink maar je kan er alleen vanaf dek 3 komen, dit geldt hetzelfde voor het Arcadia Theatre.

Dek 3: Achter op het schip ligt hier het restaurant dit bestaat uit 3 lagen wij moesten eten op dek 4. Op deze verdieping was On Air Club hier werd vaak karaoke gehouden of speciale lezingen gegeven. Als je door loopt kom je bij Studio B dit is de ijsbaan.
IMG_0411

Je kan hier niet doorlopen naar de voorkant van dek 3 dit moet via dek 4. Want de Crypt en het Theatre liggen ook op dit dek maar daar kan je niet komen via dek 3.

Dek 4: Aan de achterkant zit Isaac dining room daar moesten wij eten, dan zat er Boleros een of andere bar. Dan kwam je in de Photo Gallery en dan het Casino. Als je verder naar de voorkant liep kwam je bij de ingang van The Crypt is een disco een beetje spookie vond ik persoonlijk. Aan de andere kant zat Schoonerbar vaak was hier een zanger die aan de piano zat te spellen. En dan liep je een trap naar beneden en dan kwam je in het Theater, en op dek 4 had je een ingang voor het Balkon.
 
Dek 5: Achteraan weer het restaurant, en dan kreeg je Guest Relations en de Champagebar. Dan liep je via een brug de Promenade op en hier zaten verschillende winkels, bars en eetgelegenheden eentje was de hele dag open. En voor aan zat de Connosseur Club hier mocht je roken en dan kreeg je Pharaoh’s Palace. Hier vonden veel activiteiten plaats waaronder de bingo.

Dek 6,7,8,9 en 10: zijn vooral statrooms er zit wel een bibliotheek, internet en een RCCL centrum om een nieuwe reis te boeken. Foto’s van onze stateroom staan in het verslag.

1 opmerking:

  1. Mooie weergave van het ship, super leuk gedaan en voor mensen die nooit gecruised hebben heel leuk.
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen