Dag 13 Zeedag

We werden rond half 9 wakker en om half 10 zaten we weer aan het ontbijt. Er was deze morgen een loop voor de Make A Wish foundation ze haalde meer dan 5000 dollar op. We gingen naar het zwembad waar ik nu de blog zit bij te werken van de laatste dagen.
IMG_0480

IMG_0483
Verder hebben rustig aan gedaan, koffers vast een gedeelte ingepakt. Om 12 uur was er op het dek 5 waar alle winkels zitten het FreedomFEST. Dan wordt er getoond hoe je van handdoeken diertowels gemaakt worden. Hoe ze van fruit figuren maken, en je kunt hapjes krijgen enz.
IMG_0635

IMG_0638

IMG_0639
Daarna onze laatste hamburger aan boord wezen eten in de windjammer en om half 4 was het final jackpot bingo er zat 3.600 dollar in de pot. Deze ging gelukkig naar iemand die vaker bij bingo was
geweest.
IMG_0643

IMG_0644

De spullen terug gebracht naar de stateroom en de weer naar dek 5 gegaan omdat daar de Dreamwork’s move it move it  begon om kwart voor zes. Hier deden heel veel mensen mee die je op een andere manier op het schip hebt leren kennen.
IMG_0645

IMG_0648

IMG_0651

IMG_0652

IMG_0655
Om zeven uur was er de Farwell Show Spectacular in het theater, maar eerst wat roddelblaadje op de kamer gehaald om aan Angelle te geven. Haar Italiaanse mannelijke collega wou de autoweek wel hebben. De show begon en natuurlijk opende de muzikale  cast de show, daarna kwam James de cruisedirector die man is zo grappig. Zeker als hij de ochtendshow presenteert in de morgen met Belle. Aan het eind kwam er van iedere afdeling op het schip iemand op het podium staan.
IMG_0661

IMG_0662
Voor het eten de koffers gepakt en op de gang gezet dan begint het afscheid nemen. Ook de enveloppen voor de tips gevuld en de klompjes meegenomen voor die mensen die wij special vinden. Heerlijk gegeten de laatste avond, het oudere stel was zo weg namen ook niet echt afscheid van hun serveerders. Wij moesten wachten tot Allan klaar was met de rest van zijn tafels om zijn truc uit te leggen. We gingen nog even met ze op de foto ook al heeft Julijana daar een hekel aan en ik ook. Er werd nog wat geknuffeld en belooft dat ik ze op facebook zou zoeken. Julijana moest ook nog even kwijt dat ze het erg vond dat wij haar in haar bikini hadden gezien met haar vriend. Uitgelegd dat wij dat niet erg vonden en dat wij ook gewoon maar werklui zijn. Nog wat geknuffeld en de enveloppen gegeven. We moesten ook nog op zoek naar Angelle om afscheid te nemen we vonden  haar bij het karaoke we gaven haar ook de klompjes en we namen afscheid.
Op onze kamer lag onze laatste towel.
IMG_0664

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke tijd hebben jullie daar gehad.
    Erg knap hoe de creatie's van fruit zijn gemaakt, is een beroep op zich.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gewoon heerlijk uit die foto's nog nooit ene cruise gedaan maar dit maakt me wel lekker erna

    BeantwoordenVerwijderen