Dag 17 Busch Gardens

We waren om half 9 wakker en gingen naar het ontbijt, dit was niet echt uitgebreid maar er zit iets in onze maag. We reden met de auto naar Busch Gardens dit was een kort ritje van nog geen vijf minuten. Parkeren kosten 13 dollar, het was nog niet druk op de parkeerplaats. We haalde twee dag tickets deze kosten 171 dollar, en wij vinden de Efteling te duur? We gingen als eerste naar de Cheetah hunt een wachtrij van nog geen 5 minuten, dus maar een tweede keer gedaan.
IMG_0732

IMG_0737
Daarna de Skyride gedaan dan kan je mooi het hele park overzien. Verder hebben we alle achtbanen gedaan natuurlijk daar komen we voor. Maar voor mij blijft de Montu de leukste en Sheirka is ook wel heftig. Ook is het grappig om te zien dat mensen gewoon daar lopen zonder dat ze weten dat ze behoorlijk nat kunnen worden, bij de Sheirka.
IMG_0741

IMG_0744

IMG_0746
Wij waren ook behoorlijk nat geworden in de Congo River Rapids, duurde zeker 4 uur om droog te worden. De Rhino Trail is een stuk kleiner geworden dat is wel jammer. We waren vroeg klaar omdat het niet druk was deze dag bijna geen wachtrijen. We hebben nog wel vast gezeten in de Scorpion, maar gelukkig duurde dat niet lang. We zijn naar een show met dieren wezen kijken, daar deden zestig verschillende dieren aan mee. Dit was echt heel leuk gedaan en we mochten ook nog met wat dieren knuffelen. Bij de skippy’s wezen kijken er waren er wel meer dan vijftig. Nog wat geshopt en twee vingerhoedjes gekocht en toen we gingen begon het me toch te regenen. Wij vinden dit park veel mooier dan een Disneypark, zeker omdat de achtbanen gewoon veel heftiger zijn. Bij Disney gaat het meer om de sfeer. Het enige wat ik minder vindt is dat je iedere keer je tas in een locker moet doen.
IMG_0766

IMG_0735

IMG_0754

IMG_0755

IMG_0763
Met de tram naar de auto gegaan en op weg naar drie Walmart want we wilde een vrachtwagen maar geen succes. Wel heb ik Chip & Dale sokken gekocht. We besloten bij Longhorn te gaan eten, want anders werd het weer Outback. Bij Longhorn hadden ze een aanbieding met twee personen eten voor 29,95 Dollar. Je kon daar ieder een salade voor krijgen, een hoofdgerecht en naar een toetje samen. We dachten van te voren dan krijg je kleinere porties maar nee dat was niet het geval. Onze serveerster kwam nog zeggen laat wat ruimte voor je toetje en wij zeiden natuurlijk. Tot het toetje kwam dit was gewoon echt groot, maar het moest op.
IMG_0771

IMG_0770
We waren dicht bij ons hotel, en toen we op de kamer kwamen heb ik alles zover gepakt als ik kom en zijn gaan slapen. Want morgen is een lange dag.

Iedereen bedankt voor de leuke reacties op de blog en via andere wegen.
Inmiddels zijn we thuis met een jetlag, schrijf de rest dit weekend en een pagina met foto’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten