Dag 12 Zeedag

We werden om half 12 wakker dus zijn we maar meteen voor de lunch gegaan.IMG_0606
Dit is de liftvloer dan vergeet je niet welke dag het is die dag.
IMG_0608

IMG_0612
Na de lunch zijn we gaan kijken bij de flowrider waar de vriend van Angella werkt, zijn naam is Hugo. Hij deed zelf even voor wat je allemaal met een wave bord kunt doen.
IMG_0622

IMG_0616
En daarna werd het casino toch wel erg verleidelijk voor ons we maakte maar 20 dollar op en uiteindelijk won ik die weer terug op een slotmachine dit was weer na het kienen. Het was ondertussen half 4 geworden tijd voor bingo, weer niks gewonnen. Na het bingo zijn we op de promenade wat gaan shoppen, ik kocht een gala tasje voor maar 10 dollar.
Om 20.00 uur gingen we eten in Chops Grill, dit is een restaurant waar je voor moet betalen. We hadden de beroemde steak van Chops Grill deze was heerlijk en het toetje was echt lekker maar machtig.
IMG_0631
Om kwart voor 11 begon de show Once Upon A Time, hier in komen verschillende sprookjes voor zoals Cinderella maar dan op een andere manier gebracht als bij Disney. Met hedendaagse muziek en dans en komische momenten. Na de show was het weer tijd om naar de hut te gaan. En heb ik de blog gemaakt van St.thomas.

2 opmerkingen:

  1. Tjonge Tjonge wat klinkt dit allemaal super goed. Dat is genieten zeg!!
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nu gelukkig wel je fotocamera mee naar het buffet!
    ziet er allemaal super uit hoor!

    BeantwoordenVerwijderen