Ervaringen

United Airlines Nederland: prima, doen hun best om goede plaatsen te vinden voor iemand die lang is.

Dollar Autohuur: Prima verlopen in Miami werd ons hun tolsysteem nog aangeboden, in Cape Canaveral al niet meer. Beide auto’s waren prima en zuinig. Auto was geboekt via E-autohuur alles goed verlopen.

Tolwegen: wij hebben daar geen gebruik van gemaakt alleen bij Orlando Airport een klein stukje maar daar was het cash geld. Het duurt iets langer als je geen gebruik maakt van tolwegen maar je ziet meer. En je bent tenslotte op vakantie.

Hotel A4: prima hotel om een nacht voor je vlucht te verblijven, dat is zo relaxt. Goeie shuttleservice zowel heen naar de luchthaven als terug naar het hotel.

Runway Inn Miami: Ligt gunstig tegenover de luchthaven, maar wel een vreemd buurtje. We hebben er goed geslapen maar zouden er nooit meer naar toe gaan.

BW Plus Hibiscus in Key West: Prima hotel, ligging was gunstig, schone kamers, vriendelijk personeel, goed ontbijt alleen te kleine ruimte. Zouden er zo weer naar terug gaan.
IMG_0306
Paradise By The Sea in Fort Lauderdale: we hebben er goed geslapen, maar voldeed niet aan wat er op internet over geschreven wordt. Het was schoon maar voor de rest zag het er niet als een hotelkamer uit. Zou er ook niet meer naar terug gaan.

La Quinta Inn in Cocoa Beach: Prima hotel geen luxe maar gewoon goed en schoon. Vriendelijk personeel bij de balie, zou er zo weer terug gaan als we volgend jaar onze Disneycruise gaan doen.

Holiday Inn Express Orlando: Goede ligging tegenover Disney Market Place, veel winkels in de buurt, outlet op een paar minuten. Restaurants genoeg in de buurt. Geweldig goed ontbijt (kaneelbroodjes) en mooi zwembad.
IMG_0678

IMG_0679
Fairfield Inn by Marriot in Ocala: Prima hotel alleen bij binnenkomst ruikt het vreemd, maar dat was bij wel meer hotels. Prima hotel voor op doorreis naar Tampa.

Clarion & Conference in Tampa: Prima hotel, mag hier en daar wel wat verf krijgen. Maar verder was het een prima hotel, en de verhalen die rond gaan op tripadvisor zijn echt niet waar.

Ik had deze keer besloten om niet extra veel geld uit te geven voor hotels en de meeste waren prima, moet ik langer in hotels verblijven dan wil ik iets meer luxe. Maar alle hotels waren netjes en schoon.

Eten in Amerikaan is geen probleem je hebt er zoveel keuze, je snapt niet dat ze daar allemaal van een goed bestaan van kunnen hebben. Het eten is niet duur maar er zijn zoveel restaurants.
Onze favoriet is Outback wat een lekker eten, Longhorn is ons ook goed bevallen, Dairy Queen voor het ijs en Steak&Shake was ook wel een verrassing voor ons ondanks de niet gezellige bediening. Oja en Earl of Sandwich was ook toppie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten