Dag 11 St. Maarten

We waren rond half 9 wakker ons opgefrist en weer naar het ontbijt, op het schip kun je 24 uur per dag gratis eten. Na het ontbijt onze strandtas gepakt en van boord gegaan, we gingen met de taxi naar Maho Beach dit kosten 10 dollar p.p. Daar aangekomen ging Patrick zwemmen en ik bij Sunset bar zitten, smoothie genomen ook hier werkte een Nederlandse jongen Sven. Om kwart over 1 zouden de grootte vliegtuigen landen op de Airport. Dit is machtig om te zien hoe deze vliegtuigen lag over het strand heen komen.
IMG_0572

IMG_0574

IMG_0576

IMG_0587

IMG_0588

IMG_0591
Ondertussen hebben ook wat gegeten broodje hamburger special en broodje kip, terwijl Patrick nog wat ging zwemmen heb ik nog meer Nederlanders ontmoet die op St. Maarten wonen. Om half 3 besloten we om richting het schip te gaan want om half 5 moesten we aan boord zijn. We namen weer een taxi en deze vrouw spraak Nederlands maar vroeg of we ook engels spraken. Dat vond ze makkelijker voor ons geen probleem en we konden gewoon in t Nederlands terug praten. Maar het was zo druk dat het leek of we het schip gingen missen, ze belde haar baas om te zeggen dat ze door moesten geven dat wij er aankwamen. Toen we bij de pier waren om 5 over half 5 zag we nog een hoop mensen lopen, dus iets klopte er niet. We gaven haar een flinke fooi omdat ze zich echt zorgen maakte over dat wij het schip zouden missen. Op de pier keken we op mijn gsm en zagen dat het pas 10 voor half 5 was konden we rustig lopen. Angelle stond ons te verwelkomen even een praatje gemaakt en haar bedankt voor het cadeau.
Wat drinken gehaald en het blauwe bingo beest want dan krijg je 3 extra kaarten. Was een korte bingo en we hadden geen prijs, dan maar naar het casino dat leverde ook niks op.
IMG_0455

IMG_0566
Om 19.00 uur was er in het theater de Headliner Showtime Now You See IT met Drew Thomas. Hij heeft mee gedaan aan America’s Got Talent, hij is de amerikaanse Hans Klok alleen vindt ik Hans klok beter en meer persoonlijkheid hebben. De dansers die mee werkte vond ik wel heel goed. Na de show was het ver tijd om te eten we echt genoten van ons eten vooral het toetje was geweldig. We hadden er weer een tafelgenoot bij deze hadden we gekocht bij Pets At Sea.
IMG_0605
Vandaag zongen de serveerders een lied voor ons, en onze serveerder deed wat magic voor ons op zaterdag gaat hij uitleggen hoe hij het doet. Om 22.30 uur was er in Studio B een show genaamd The Quest Adult Game  Show. Dan wordt de zaal in 12 gedeeltes gesplitst en iedere groep krijgt een man en vrouw die opdrachten moeten uit voeren. Gaat soms wel ver maar dat is natuurlijk wel om te lachen, en voor ons nuchter Hollanders is het soms niet te begrijpen.
Het was weer tijd om naar bed te gaan, morgen is het een zeedag lekker uitslapen als dat lukt.
IMG_0603

3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke cruise maken jullie, op en top genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, die vliegen echt laag over het strand, zal vast niet lekker ruiken daar...
    Knappe handdoek vouwers hebben ze in dienst zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die vliegtuigen komen daar echt laag over. Zou niet met plezier daar op het strand liggen.

    BeantwoordenVerwijderen