Dag 15 Orlando naar Ocala

We werden wakker en zijn gaan ontbijten, heb heerlijke kaneelboordjes op die zijn zo lekker bij Holiday Inn. We zouden eigenlijk naar Daytona Beach gaan om daar naar een winkel te gaan die die-cast vrachtwagens verkoopt, maar deze zaak blijkt niet meer echt actief te zijn. We zijn daarom maar via een toeristische route naar Ocala gereden, hetzelfde beeld als gisteren en veel community en rv-parks. Onderweg even gestopt bij Citrus world voor souvenirs maar ze hadden niks voor ons. We haalde ook nog een ijsje bij DQ, lekker buiten zitten smullen en naar de vrachtwagens zitten kijken. we reden richting ons hotel maar het adres waar onze Tomtom ons heen bracht was niet bepaald goed. We kwamen terecht op onverharde wegen dan weet je al dat er iets niet klopt. Maar weer richting Ocala gereden en toen vonden we na wat speurwerk ons hotel Fairfield by Marriot. Prima kamer en personeel was ook vriendelijk.
IMG_0685

IMG_0686
Spullen op de kamer gezet en we zijn naar Toy’s Are Us gereden maar ze hadden niks. We kwamen bij Hobby Lobby terecht wat een gave winkel, ook voor scrap spullen. Ze hadden ook geweldige dingen voor kerst, ik kocht wat stickers van Chip and Dale. We kwamen ook nog langs een fabriek waar ze brandweerwagens maakte zijn daar even gestopt. Het weer was niet zo mooi vandaag regelmatig regen gehad.
IMG_0689

IMG_0690

IMG_0693
Het werd tijd om te gaan eten omdat we niet geluncht hadden. Er zat wel een geweldig restaurant volgens mijn man Tilted Kilt, echt een plek voor mannen. We zijn toch maar naar Outback gegaan en hebben daar super gegeten, was ook een mooie tent om te zien.
IMG_0698

IMG_0699
Na het eten nog een reisverslag zitten maken en toen gaan slapen zodat we morgen weer fit zijn.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat het weer vandaag wat minder is.
    Dag heerlijk afgesloten bij de Outback, geen verkeerde keuze :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch weer veel gezien vandaag, helaas niet gevonden wat je zocht!
    Heerlijk ...eten bij de Outback, het water loopt me nu al in mijn mond!

    BeantwoordenVerwijderen