Dag 14 Einde van Cruise en naar Orlando

We waren rond zeven uur wakker want we moesten van het schip af vandaag. De rest van de spullen gepakt en alles nog een keer gecheckt, en we konden als twee pakezels naar het ontbijt. Nu blijkt het grootte verschil met Disney te zijn dat je eerst kan gaan ontbijten en dan nog je spullen mag gaan halen in je stateroom. Een weet voor de volgende keer. Na ontbijt zijn we van het schip gelopen richting de douane, dit duurde behoorlijk lang. Koffers kwamen via een loopbaan net als op het vliegveld. De koffers kwamen snel en we liepen richting de shuttle om naar Dollar rent a car te gaan. We waren er zo en dit keer kregen we een Ford Taurus mee. Een heel fijne wagen het schept ook een goede afstand tussen bestuurder en passagier.
IMG_0696
We reden naar Orlando maar via de binnen wegen, de wegen waren netjes en de omgeving was strak. Daar bedoel ik mee dat alles er zo perfect eruit zag. We reden eerst naar de Fleamarkt op de I-92, daar gingen voor model vrachtwagens zoeken maar die hadden ze niet. We hebben wel een ambulance gekocht. We reden daarna door naar Disney’s Marketplace, het was er zo druk niet normaal. We zijn gaan eten bij Earl Of Sandwich, hier was het ook zeer druk maar de broodjes waren heerlijk echt een aanrader.
IMG_0667
Wat geshopt maar niet veel gekocht omdat Chip and Dale blijkbaar uit zijn en wat er was hadden ze vorige keer ook al. Wel een vrachtwagen van Disney gekocht voor Patrick.
IMG_0668

IMG_0669
Na een tijdje zijn we maar naar het hotel gereden, Holiday Inn Express dit ligt net buiten de poorten van Disney. Hotel was netjes en het zwembad was met een mooie waterval waar de glijbaan uitkwam.
IMG_0673

IMG_0675

IMG_0677

IMG_0680
Het was tijd voor het avond eten en we gingen naar Sizzler daar hadden we in LA heel goed gegeten. Deze was een stuk minder maar het ging daar is ook alles mee gezegd. En traditie getrouw gingen we weer eten met de politie, en moesten er natuurlijk weer eentje wat aan mij vragen. We gingen ook nog even naar een souvenirwinkel heb daar een nachthemd gekocht van Disney. Nog even bij 7-elven wat drinken gekocht en wat te snaaien. En daarna naar onze bedjes gegaan om morgen weer op tijd te vertrekken.

-Iedereen bedankt voor de reacties op welke manier dan ook.

2 opmerkingen:

  1. Mooi hotel kamer ziet er netjes uit zoals ik dat gewend ben van de Holiday Inn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En weer op het vaste land!
    Mooi hotel en een heerlijk zwembad, Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen