Dag 9 Zeedag


We werden om half 9 waker en moesten ons nog haasten want om kwart over tien hadden we Meet & Mingle. Dit is een bijeenkomst voor mensen die op het forum zitten van cruisecritic. Maar we zijn eerst naar de T-shirt sale gegaan, we hebben 2 shirts gekocht. We zijn nog heel snel even naar het buffet gelopen om wat te eten te pakken dit waren donuts met chocomel. We kregen een presentje van RCCL en er was ook een loterij en ik won een prijs.
IMG_0466
We zijn bij de bingo gaan kijken en zagen dat ze shirts weg gaven, gingen later op de dag ook naar de bingo. We zijn ieder ons eigen weg gegaan en ook apart geluncht. Patrick ging zwemmen en ik ging naar het shopping praatje voor juwelen. Hier was ook een loterij en wat denk je ik won de hoofdprijs een ketting. In de lift wilde zelfs iemand zien wat ik gewonnen had.
IMG_0472
Ik ben Patrick gaan zoeken en vond hem in het zwembad, ik ben toen alleen gaan lunchen. Heb een hotdog op met friet. Ben terug gegaan naar het zwembad en daar was een spelletje bezig, de mooiste man van de wereld dit was wel lachen. Na het spel kwam een man die een stuk ijs veranderde in een ijssculptuur.
IMG_0462

IMG_0463
We zijn gaan kienen we kochten 2 kaarten en kregen de derde gratis plus een T-shirt. We wonnen niks deze keer, we liepen naar het casino en we hebben daar voor maar liefst 5 dollar zitten gokken. Morgen gaan we naar St.Thomas en zijn nog een excursie wezen boeken. En om 19.00 uur was het showtime het was een show van Paul Boland. Hij zingt liedjes op een komische manier en met de stemmen van bekende mensen. Hij deed ook dingen met cruisers en dat was echt lachen want soms kunnen mensen zo’n stomme dingen zeggen dat het komisch wordt. En het was alweer etenstijd, we hadden weer geluk we waren weer alleen. De servers vroegen aan ons waarom de ander gasten niet kwamen, hebben uitgelegd dat wij dat niet wisten en het ook niet erg vonden. De servers komen nu ook wat los en wij ook en dat is wel gezellig, ons vrouwelijk serveerster mag ons nu helemaal bedienen. Normaal doet de hoofd serveerder dat, maar zij mag ons nu bedienen zodat zij dat kan leren.

Na het eten hebben we nog wat rondgelopen en zijn naar de kamer gegaan en wat zitten schrijven voor de blog.

1 opmerking: