Sallycorp

Ik dacht zal nog even met Sallycorp contact opnemen of de tour door kan gaan omdat het op een maandag is en hun eigenlijk geen tours doen. Krijg ik eerst een mail terug dat het prima is en even later nog een mail dat ze er achter kwamen dat het laborday is en ze dus niet werken. Helaas kunnen we Sallycorp niet gaan bezoeken, wel jammer want weet nu niet of we naar Jacksonville zullen gaan.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Connie,
    Ik las je berichtje. Inderdaad zou ik nu ook Jacksonville links laten liggen. Had graag verteld dat Jacksonville erg enerverend zou zijn maar dat is nu eenmaal niet zo. Het is gewoon een grote stad met een mooie skyline met het grote voordeel dat we strand nabij hebben.
    Jullie reisschema bekijkend zou ik of Cape Canaveral toevoegen, St Augustine is een optie, meer dan een uur en misschien een gezellig diner of lunch heb je daar echter niet nodig. Het is jammer dat de Manatees er in deze periode nog niet zijn anders was ik ergens met hen gaan zwemmen. Zwemmen in een spring of een kano huren om de natuur in te gaan kan ook een optie zijn. In de omgeving van St Augustine zijn hiervoor ook mogelijkheden. Boten zijn er in de omgeving van ocala ok te huur. (zie mijn laatsteblog) Denk ook eens aan Homosassa Springs aan de Westkust daar leven de Manatees in gevangenschap en kan er als het er de tijd voor is ook mee gezwommen worden. Ik weet niet of jullie dat te ver vinden maar voor Tampa naar Sanibel island gaan moet ook erg mooi zijn. We zijn er zelf nog niet geweest maar wel de verhalen gehoord.
    Wij zullen als er weer gasten zijn vast nog wel een keertje bij Sallycorp een kijkje gaan nemen, kan je het tzt met foto's doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.groupon.com/r/uu11258954

    Vandaag een leuke groupon. Zwemmen met Manatees en boottocht in Crystal River.

    BeantwoordenVerwijderen