Dag 6 Cocoa Beach

We werden rond acht uur wakker en waren blij dat we het overleeft hadden, ik heb de halve nacht wakker gelegen van alle herrie om me heen. We reden naar de Swap Shop toe want dat hadden we gisteren avond gezien en wilden wel eens zien wat het was. Het is een rommelmarkt buiten komen plaatselijke standhouders en binnen in de hal zijn het meer vaste shops. Er stonden ook Ferrari’s en dan gaat het hartje van Patrick sneller kloppen.
IMG_0368

IMG_0370
We liepen nog wat rond maar wat we zochten hadden ze helaas niet. Dan volgende week maar in Orlando naar de Fleamarket.
IMG_0371
We reden nog naar Fort Lauderdale om met Duck tours een tour te gaan doen, maar die was er niet volgens ons. Zijn daarom maar gaan eten, lekker op een terrasje gegeten was lekker. Nog even souvenirwinkels bekeken en natuurlijk een vingerhoedje voor mij gekocht.
De tocht naar Cocoa Beach was nog dik drie en een half uur, maar onderweg zijn we een heerlijk ijsje wezen eten bij Diary Queen. Bedankt Mattrob is een zeer goede tip. We waren rond half vijf bij het hotel La Quinta Inn en vond het best spannend na gisteren hoe dit hotel zou zijn. Helemaal niks mis mee we werden heel vriendelijk begroet en kregen chocolade koekjes. De kamer ziet er goed uit lekker ieder een eigen bed, al moet ik zeggen dat de kingsize bedden ook prima zijn voor ons. Want dan heb ik geen last van de lange benen van Pat.
IMG_0375

IMG_0376

IMG_0378

IMG_0380
Dit hotel was vroeger van astronauten. Voor dat we gingen eten nog even wezen shoppen en daarna wezen eten bij Denny’s. We namen een hamburger en chicken strips. Nog wat rondgereden maar zagen niks leuks om te gaan doen en zijn maar het hotel gereden.
Morgen gaan we naar Port Canaveral voor de cruise dan zal ik niet ieder dag een blog schrijven omdat internet dan te duur is, ik probeer wel een paar keer tussendoor wat te zenden.
Bedankt voor de reacties op de foto’s en verhalen. En voor het meelezen want dat zijn er ook een hoop.

5 opmerkingen:

  1. Veel plezier op de cruise de komende dagen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Duck tours zijn in Miami. Veel plezier op de cruise!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier de komende dagen, die storm ligt gelukkig achter jullie, dus daar hebben jullie geen last meer van ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij zijn in 1993 in dit hotel geweest. Staan alle namen van de astronauten nog op de vloer van het zwembad??

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig dat jullie de storm goed zijn doorgekomen en dat het nu voorbij is! De verhalen en foto's zijn leuk. Ik heb afgelopen zaterdagavond geen geel broekie bij Zandvoort aan Zee zien langs komen ;o)

    Geniet er samen nog van!

    BeantwoordenVerwijderen