Dag 4 Key West


Weer een nieuwe dag aangebroken na een heerlijke nacht slapen, pas om half acht werden we wakker. Ontbijt was prima bij het hotel het eerste kaneelboordje zit al weer in mijn maag. Na het ontbijt zijn we met de auto naar het zuidelijkste punt gegaan terwijl dat minder dan vijf minuten lopen is blijkt achteraf.
Nog wat rondgereden en besloten onze auto terug te brengen en naar Duvalstreet te lopen. Bij de pier lagen twee cruiseschepen en ons hart begon sneller te kloppen want over een paar dagen mogen wij gaan cruisen. Het was inmiddels lunchtijd we wilden niet teveel eten anders hoeven we geen avond eten meer. We besloten een ijssalon binnen te gaan waar ze naturlijk de lemon pie verkochten die ik natuurlijk nam en Patrick nam een brownie dit was echt niet normaal hoe groot dat stuk was. Kan hij er morgen nog een keer van genieten. In een kleine mall zat een hele mooie toystore en er waren ook papegaaien. Hierna zijn we langzaam terug gelopen naar het hotel, maar het was zo warm dat het wel leek of ik onder de douche uit kwam.
We hebben lekker een middagdutje gedaan zodat we de rest van de dag weer fit zouden zijn. We lijken wel bejaard maar ach het is vakantie, we zijn na ons dutje naar de southbeach gelopen en Patrick heeft lekker gezwommen. Er zat ook een beachclub we twijfelde of we daar zouden gaan eten, maar omdat we de zonsondergang wilden zien hebben we maar ergens anders gegeten.

Na het zwemmen op naar de zonsondergang, was mooi maar niet echt bijzonder. We hebben nog wat straatartiesten bekeken, en de meest simpel was het grappigst. Was een man die achter palm bladeren mensen liet schrikken. We liepen richting Duvalstreet om wat te gaan eten en kwamen terecht bij Cheeseburger. De naam doet het eten geen eer aan, de burger die ik op heb was de lekkerste ooit en Pat had potstickers en die waren ook lekker. We liepen voldaan terug naar het hotel om dadelijk lekker te gaan slapen.




2 opmerkingen: