Dag 8 Nassau

Rond 8 uur werden we wakker, ons opgefrist en gaan ontbijten in de Windjammer. Ik maak nog foto’s van wat je allemaal kan krijgen maar doe dat op een rustig moment. Na het ontbijt onze Disney strandtas gepakt om naar Atlantis te gaan om daar in hun zwem park te gaan zwemmen. We namen onze seapass mee en paspoorten omdat we door de douane moesten. De seapass is een kaartje waar alles op staat over de cruiser van wie de kaart is. Je foto staat er op verder is het je sleutel voor je stateroom, je moet het gebruiken voor je sodapakket en het is ook een betaalmiddelen.
IMG_0415
We namen de watertaxi naar Atlantis dit kosten 6 dollar voor een retour. Aangekomen op Paradise Island liepen we richting Atlantis hotel om te gaan zwemmen. We liepen door het hotel en vonden uiteindelijk de plek waar je tickets kon kopen, deze kosten naar liefst 120 dollar p.p. We zijn maar weer met de taxi terug gegaan naar Nassau om te gaan lunchen op het schip en voor een gratis zwembad.
IMG_0441

IMG_0443

IMG_0444

IMG_0446

IMG_0447
We zijn lekker het zwembad ingesprongen en het bubbelbad dit was heel erg warm, dus dit was lekker op het eind van de dag. We zijn om kwart voor acht uit het bubbelbad gekomen, om ons op te frissen voor de formalnight. Bij de eetzaal aangekomen waren onze tafelgenoten er niet en ze kwamen ook niet meer. Dit vonden wij niet erg want het oudere koppel spraak zo zacht dat we het niet konden verstaan. En het wat jongere stel daarvan was zij nogal aanwezig, iedereen moest weten dat het oudere stel binnenkort 60 jaar getrouwd waren.
Na het eten was er om 22.45 uur een show in het theater de shows naam was Marquee. De liedjes die ze deden kwamen uit musicals en dit was zeer goed gedaan, mooie kostuums daar geniet ik van omdat het mijn werk is. Na de show zijn we nog even gaan kijken bij On Air daar was karaoke, er kwamen nog best goede zangers op het podium. We namen nog een late night snack en een diet coke en gingen slapen. We hadden nu wel een towel animal.
IMG_0452
Bedankt voor de reacties.
Van het zwembad met de namen dat weet ik helaas niet want we zijn er niet in geweest.
Helaas duurt het behoorlijk lang om foto’s te versturen met RCCL wifi, maar later maak ik nog wel wat pagina’s met foto’s.

4 opmerkingen:

  1. Wow 120 dollar om te zwemmen dat is niet normaal...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was zeker lekker rustig aan het zwembad op het schip.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf zeg die schepen, lijkt ons ook wel wat voor een paar dagen. $120 is wel erg veel om te zwemmen.Het hotel ziet erg wel geweldig uit. Jullie schip ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beetje duur zwemmen...
    Wat een enorm schip zeg, dat jullie elkaar niet kwijt raken...

    BeantwoordenVerwijderen