Dag 7 Abu Dhabi

Om half tien stonden we klaar om naar Ferrari World te gaan, eerst snel ontbeten en hoop in de bus naar Ferrari. Hadden de verkeerde bus te pakken, dus maar een taxi genomen. Aangekomen bij de kassa b leek dat Patrick nergens in mocht omdat hij over de twee meter was. We besloten om dan maar niet te gaan, maar nadat het even was gezonken zijn we toch gegaan. Het was veel kleiner dan we dachten en Patrick heeft toch alle ritten gedaan, en terwijl hij korting kreeg omdat hij nergens in mocht.
IMG_1133

IMG_1136

IMG_1138

IMG_1141

IMG_1146

IMG_1148
Wilde geld pinnen maar alle kaarten werden geweigerd, had gelukkig net genoeg voor de taxi naar de haven. We zijn nog gaan midetgolven, een keer met 1 punt verloren en een keer vet gewonnen van Patrick.
Om half acht begon de show Centre Stage, dit was de eerste keer dat ze die opvoerde was echt een mooie show. Na de show zijn we gaan eten, helaas waren we weer alleen met het eten. Maar nu waren we wel op tijd voor de bingo en de Ouest dit is een speelshow, waar teams allerlei gekke opdrachten moeten uitvoeren. Hebben weer dubbel gelegen van het lachen, het gaat er soms grof aan toe. Hierna ons bed opgezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten