Dag 1 Heenreis

Eindelijk was het zover onze reis kon beginnen, om 13.00 uur kwam mijn nichtje Helma ons ophalen om ons naar Den Bosch te brengen. We gingen met de trein naar Antwerpen om daar op de Thalys te stappen richting Amsterdam. Voor dat we richting Den Bosch reden, gingen we Henri ophalen zodat ze gezellig samen terug konden rijden. We konden de koffers moeilijk kwijt, hebben een koffer op onze schoot gelegd dat ging prima.
We waren mooi op tijd om 14.19 uur vertrok de trein richting Antwerpen, het eerste stuk was goed te doen. Maar het stuk van Roosendaal naar Antwerpen zat propvol, hebben op de gang gestaan. We waren zo in Antwerpen en daar moesten we onze treinkaartjes ophalen, voor de trein naar Amsterdam. Op het perron werd ik nog aangesproken door een man of ik iemand wou begeleiden naar Amsterdam-Schiphol. Het was een Braziliaan die terug naar huis vloog via Amsterdam. Maar hij moest een andere trein hebben als wij dus dat ging  niet door.De trein was mooi op tijd en konden instappen nadat ze onze kaartjes hadden gecontroleerd. We hadden stoel 51 en 52 koffers gingen goed in het rek boven de stoelen.
IMG_0946
Wat gaat de Thalys snel je raast overal voorbij, binnen het uur ben je op Schiphol. We hebben ons in gecheckt en daarna de koffers ingeleverd. We hebben nog wat bij de Mac gegeten en toen op naar de gate. We konden op tijd vertrekken, maar er lag sneeuw en ijs op de vleugels dus eerst moesten het vliegtuig ijsvrij gemaakt worden. We vertrokken bijna een half uur later maar dat was voor ons niet erg want wij hadden toch tijd zat. We kregen na het opstijgen wat te drinken met nootjes. En een half uur later kregen we eten, konden kiezen uit kip of pasta lekker standaard. Maar door de sauzen die ze gebruikte was het toch anders. Het toetje was heel lekker chocolademousse met koek kruimels, dit was het beste eten wat ik ooit op heb in een vliegtuig. Ook de keuze op de tv was uitgebreid je kon spelletjes spellen, muziek luisteren van zowel Nederlandse artiesten. Heb tijdens de reis even de ogen gesloten maar niet lang. De rest van de vlucht en het reizen in Dubai komt bij dag 2 te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten