Dag 6 Zeedag

Half tien werden we wakker, de ochtendshow bekeken of we de vraag van de dag goed hadden. Als het goed is krijgen we nu een prijs afwachten maar. En ja hoor het was weer tijd om te gaan eten in de windjammer. We hebben na het ontbijt nog wat zitten kletsen met moeder en dochter en wat geschreven voor het reisverslag.
Bij het zwembad hadden ze t ’shirt verkoop eentje gekocht met Dubai erop. Om kwart over twee was het Belly Flop competition en Patrick werd gevraagd om mee te doen. Hij deed dit had dit nooit verwacht, voor stijl haalde hij een gedeelde eerste plaats.
IMG_1110

IMG_1113

IMG_1114
Na dit pijnlijke onderdeel, gewonnen  door een Engelsman was het weer eet tijd. Het was inmiddels al kwart voor drie, lekker pizza op. Om vier uur was het bingo tijd, was gezellig omdat er een hoop japanners aanwezig waren. En een meisje kwam daarom alles vertalen, wat wij in twee zinnen zeggen doe hun er in tien. Maar was wel grappig om te zien.
Verder hebben we niet echt veel gedaan, voor het eten kwamen we nog langs een bar en daar deden ze een spel waar je tv tunes moeste herkennen. Na het eten zijn we naar het casino gegaan, want de show was niet iets voor ons. Om half twee gingen we naar onze stateroom.

IMG_1118

IMG_1119

IMG_1120

Bedankt voor jullie reacties.

1 opmerking:

  1. Hé Patrick, je gele zwembroek weer teruggevonden ;o). Kei goed dat je mee gewerkt hebt aan de show!!!

    En Con hoe is het met je kleine teen? Zomaar 3 mannen voor je op de knieën, had je goed voor elkaar ;o)

    Lees dat jullie genieten, mooie foto's ook!
    Veel plezier samen nog!!!!!!

    xx Ine

    BeantwoordenVerwijderen