Dag 3 Fujairah

Na een goede nachtrust mochten we om half acht weer op om te gaan ontbijten in de Windjammer. Snel ontbijten want om negen uur moesten we in het theater zijn. We kregen een sticker op geplakt zodat we wisten in welke bus we moesten. De excursie die wij deden was de East Coast Tour, we moest ons eerst uitchecken en kregen een kaartje mee zodat we het land in mochten.
We gingen eerst het Fujairah Fort bekijken, met nog tien bussen. Daarna gingen we naar de Friday Market, dat stelde helemaal niks voor ze verkochten er fruit, tapijten en planten. We zijn ook nog bij de Grand Canyons geweest het was een of andere pass maar weet niet meer de naam ervan. Was wel mooi om te zien. We reden nog langs een moskee en de oudste moskee van Fujairah. We waren rond half twee terug en zijn meteen gaan lunchen en dat hadden meer mensen bedacht.
IMG_0998

IMG_0999

IMG_1003

IMG_1006

IMG_1009

IMG_1010

IMG_1013

IMG_1017
Om kwart voor vijf was het bingo time, je kon 200 dollar winnen en een owner-suite voor de rest van de reis.We hebben niks gewonnen, we zijn daarna nog wat gaan winkelen. Hebben shirt gekocht voor Patrick en een pet voor Valentine Day. Ik was s’ morgens al verrast met een bloemetje en beer.
IMG_1062      IMG_1063
Het was gala avond, we hebben ons netjes aangekleed en zijn foto’s wezen laten maken. Het was weer tijd om te gaan eten, mijn voorgerecht was weer hetzelfde en Patrick had slakken. Hoofdgerecht had ik biefstuk deze was zeer mals en dat voor een keuken waar ze zoveel gerechten moeten bereiden. Pat had eendenborst was ook heel lekker, ons toetje was een souffle deze viel tegen. We hebben met twee dames heel lang zitten kletsen, het zijn moeder en dochter en de dochter werkt voor een cruise reisbureau. Zij heeft al 24 cruises gedaan met heel veel maatschappijen.
We zijn na het eten nog even wezen kijken bij de show in het theater vonden het niet zo leuk. Het was weer tijd voor onze sandwich en daarna weer naar bed moesten de volgende dag weer vroeg op.
IMG_1018IMG_1019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten