Dag 11 Dubai Marina

We werden pas rond elf uur wakker, rond kwart voor twaalf zijn we op pad gegaan. Eerst nog wat foto's gemaakt van het hotel.





We zijn naar de metro gelopen en kregen 2 dirham korting omdat we voor een dag verlengde en dit op ons oude kaartje deden. We gingen naar de jachthaven was een mooie omgeving en gezellig, vooral s'avonds denk ik maar hebben dit niet gedaan. We zijn bij Johnny Rockets wezen eten, de hamburgers waren echt lekker.





Nog wat rondgelopen en zijn toen de met de metro naar Palm eiland gegaan dit was een hele onderneming. We hebben ongeveer 3 kwartier gelopen voordat we de metro vonden die ons naar Atlantis bracht. En terug was het iets minder erg maar nog een heel karwei.



We zouden eigenlijk bij Outback gaan eten maar zocht niet meer 25 minuten te reizen voor dat we er waren.
Zijn daar daarom maar bij Chop Chop gaan eten dit zit bij ski Dubai, eten was lekker. Een toetje hadden ze niet echt dus op naar Coldstone lekker daar een ijsje op. Morgen is al weer onze laatste dag van de vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Wat een luxe en pracht en praal allemaal!! Als ik soms de namen van restaurants lees die je noemt is het net of jullie in de States zijn.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Saskia, het is ook net de States. Ze zijn er alleen niet zo dik maar voor de rest hebben ze de zelfde foodketens.

      Alleen op taart gebied hebben ze meer te bieden als amerika.

      Verwijderen