Dag 5 Muscat

We waren pas rond elf uur wakker, hebben wat tv gekeken. De mop van Patrick werd voor gelezen. Ons ontbijt bestond uit koekjes want alle eetgelegenheden gingen pas om een uur weer open. We gingen Muscat in om te winkelen in de Souk, vooral de lengte van Patrick maakte indruk. We vonden gelukkig in een winkel wat vingerhoeden zodat de verzameling weer is uitgebreid met vier stuks.
IMG_1067

IMG_1068

IMG_1069

IMG_1073
Vond de Souk vooral heel kleurrijk, en hebben veel van mijn mannelijke collega’s gezien met hun oude naaimachines. Ook de zwarte kleding van de dames vond ik mooi als ze geborduurd zijn. Zou er bijna zo een willen kopen maar die doe ik toch nooit meer aan. En ze hebben ook hele mooie kleren maar wanneer ze die aan doen weten we ook niet.
We hebben ook nog de jacht gezien van de Sultan, niet normaal hoe groot die was.
IMG_1070

IMG_1071

IMG_1072

IMG_1074
Na een paar uur zijn we terug gegaan naar het schip, de temp. was 31 graden.Via een achterbuurtje liepen we terug. We zijn gaan lunchen op het schip en daarna zijn we een tukje gaan doen. Het is erg maar je wordt zo moe van cruisen of te wel van niks doen.
Om half acht was er een magic show, hij hield het simpel maar wel heel goed. Om negen uur was het weer tijd om te eten in het restaurant, er zaten nog maar twee dames aan tafel. De andere twee zaten ergens anders,, vindt dit niet zo erg. Want Moeder en dochter zijn heel leuk en we zitten wel op dezelfde golflengte. Rond elf uur gingen we naar de 70 Party, even staan te kijken en om iets over twaalf gingen we naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten